Ételszinezőnek van íze? Spenótot szeretném megszinezni olyannak, aki irtozik a szinétől.
A spenótot "átszinezni" nem lehet, mert az eredeti szine igen intenzív.
Az ételszinezönek normál adagolás mellett sem íze se, illata nincs, de ahhoz, hogy egy adag spenótnak ne zöld szine legyen, több csomaggal kellene beletenni, aminem már íze is lehet, de mindenképpen ártalmas az egészségre.
Ha az illetö nem szereti a spenótot, akkor fogadd el ezt a tényt.
Első jól írja.
Egye bekötött szemmel, vagy ne főzz spenótot.
Akkor tegyél bele egy kis piros szinezéket.
Gondolod a barna főzelék jobban fog ízleni???
Akkor mit szólnál egy játékhoz. Csinálsz 3-4 féle "egészséges ételt", ezeket letakarod.
Odaülteted a barátod, és bekötöd a szemét. Hogy csak az ízre koncentráljon. Bekötött szemmel megkóstoltatod vele mindegyiket, majd sorrendbe teszi ízük szerint. És csak ezután mutatod meg, melyik mi volt.
A spenótból max. sötétbarnát vagy feketét tudsz csinálni, eleve erős színű, hisz már írták.
Annyi mást ehet.
Én fogyni is akarok, életmódot is váltottam, sok ételcsoport kizárásával. A spenót a hozzám hasonló étrendűeknek majdnem csodaétel, a tápanyagtartalma miatt, de én unom. Ez van. Azért rántottában vagy paradicsomos turmixban néha eszem, de inkább más ételekre koncentrálok. Bár nekem az íze unalmas, a színe OK.
Ja igen, ha mondjuk rántottába teszed leveles formában, akkor csak pár zöld levél lesz benne, ezt azért már könnyebb színezni, ha még mindig gond... Vagy biztos bele lehet valamibe forgatni, rántani valahogyan, hogy kívül ne látszódjon a szín...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!