Miért van ez? Majonéz.
Figyelt kérdés
Napok óta rettenetesen kívánom a majonézt, bármilyen formában. Ma majonézes krumplisalátát ettem, azelőtt majonézes kukorica salátát, előtte virslit majonézzel, aztán majonézes szendvicset, majd simán majonézt. Kedden vettem egy flakon majonézt, mára alig maradt valami az aljában, pedig gyűlölöm a majonézt. Utálom az ízét, az állagát, egyszerűen mindent. Sose szerettem,erre egy hét alatt majdnem egy egész flakonnal megeszek.. Szerintetek ennek van valami oka? :D kezdek megijedni :D2016. jan. 3. 15:21
1/3 anonim válasza:
Ha lány vagy, akár lehetsz terhes is. Néha nekem is vannak ilyen kívánós rohamaim, amikor olyat eszek, amit amúgy nem is szeretek, de akkor marha jól esett. :D
2/3 A kérdező kommentje:
lány vagyok, de még szűz :D
2016. jan. 3. 18:24
3/3 anonim válasza:
Az ember ízlése nagyot tud változni, szeretheti azt, amit addig utált... Vagy van benne valami, ami hiányzik neked...? Aggodalomra szerintem semmi ok, van ilyen. Én a mustárt tudom így enni, de azt mindig is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!