Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » 55 főre juhbeles virslit (jó...

55 főre juhbeles virslit (jó minőségűt) hol vehetek szilveszter előtt és kb. mennyibe fog kerülni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 08:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom, hány kilóra kéne számolni. :-)
2015. dec. 19. 08:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a Metro-t ajánlanám.
2015. dec. 19. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is a Metrót.Nagy gyakorlatuk van vendéglátósok kiszolgálásában, szívesen adnak tanácsot, ha nem nagybani vevő vagy, akkor is.

55 fő már nem kis létszám,bízz a szakemberekben, és jelezd, hogy csakis minőségi virslit szeretnél és nem cicakaját.

2015. dec. 19. 12:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy felénk nincs metro és valóban, nem vagyok "nagybani vevő", első alkalom, hogy ilyesmit kell szerveznem. Hivatalos évbúcsúztató lesz és előre kéne tudnom, ennyi embernek kb. mennyi súlyú és/vagy árú lesz a cucc. Úgy adnak majd rá pénzt. Én magam szinte soha nem veszek virslit, azt sem tudom, a juhbelest meddig lehet eltartani, stb. stb. Ráadásul el is kell készíteni, dunsztom sincs, hogyan oldjam meg egy munkahelyen... :-) Szóval "csak" ennyi a gondom most :-)
2015. dec. 19. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Veszel 3 párat (6db) fejenként,(egyik kevesebbet eszik,másik többet)otthonról nagyfazék,villanyrezsó,(ha nincs gáztűzhely a közelben).Hamar kész,nem kell sokáig főzni,szinte csak melegíteni.Mustárt,kechupot ne feledd.
2015. dec. 20. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
:-) Köszi.
2015. dec. 20. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
sparban 1000-1700 ft/kg gondolom mashol is. egy emberre nem tudom hany parat akarsz. Kb 8 pàr virsli=1 kg
2015. dec. 26. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!