Jó még a zöld virsli?
Figyelt kérdés
Nem az egész virsli zöld, csak amin feküdt. Pár napja van csak kibontva és semmi szaga nincs még. Ilyen zöld csík van rajta.2015. nov. 25. 20:17
1/7 anonim válasza:
Fú, ha anyám lennék azt mondanám hogy perszeeee nincs annak semmi baja
Viszont nem kockáztatnék
2/7 anonim válasza:
Néhány szál virsli, nem ér meg egy kisebb gyomorrontást sem. Egy nagyobbat meg pláne!
3/7 anonim válasza:
Fújjj. Nem. Nem jó. A virslit kibontva 24 órán belül érdemes elfogyasztani.
Ha egy kaja már zöld színű (és nem azért, mert alapból is zöld), akkor eszembe nem jutna megenni.
4/7 anonim válasza:
Remélem nem etted meg, a zöldülés már a romlás kezdetét jelzi,nem érdemes kockáztatni valóban.
5/7 anonim válasza:
ez a kérdés ugye csak vicc??! nem hiszem el, hogy normális emberben komolyan felmerül, hogy a rohadó 'húst' megegye..
6/7 anonim válasza:
A zöld szín önmagában nem jelent romlottságot, azt az oxidáció is okozhatja. Ezzel együtt nem enném meg a helyedben, főként azért, mert gusztustalan.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ettem meg, de ha csak oxidáció akkor és nem romlott akkor még simán belefér szerintem :D
2015. nov. 26. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!