Fel volt bontva a boltban?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem Pennyben egy sajátmárkás dobozos üdítőt. Lecsavartam a kupakját és beleittam. Utána vettem észre hogy az ezüst színű fólia be volt nyomva. Ez tényleg fel volt bontva? Még belegondolni is rossz hogy valaki előttem beleivott :-(2015. nov. 25. 18:04
2/5 anonim válasza:
Igen, elképzelhető, hogy valamelyik bunkó vevő megszomjazott és beleivott. Nem csoda, hiszen naponta történik ettől csúnyább dolog is...
3/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is, hogy a kupak vágta be a fóliát. De így akár bele is köphettek..
2015. nov. 25. 18:46
4/5 anonim válasza:
A kupak sérthette vele, nem életszerű, hogy valaki tükrök és kamerák kereszttűzében teljes nyugalommal felbontson valamit és belehúzzon.Az irodákban monitoron folyamatosan követhető a vevők mozgása, viselkedése, a biztonságiak azonnal ki tudják emelni, ha valaki gyanús, vagy törvény sért.
5/5 anonim válasza:
"nem életszerű, hogy valaki tükrök és kamerák kereszttűzében teljes nyugalommal felbontson valamit és belehúzzon."
Ha szomjas vagyok a madaras tecsóban, akkor simán kibontom az üdítőt és nyílt színen megiszom! No persze ki is szoktam fizetni a végén.
Azt se veszik észre, amikor egyes jóképességű vevők a fagyasztott árut bedugják a kekszek közé, mert meggondolták magukat.
Ráadásul ott nincsenek biztonsági orkok az üzletben, csak kint a pénztárakon kívül.
A múltkor a lidiben a vevő a pénztár előtt öntötte be a paradicsomot a sörös dobozba, mert kellett a zacskó az akciós jégkrémnek, de senki se szólt rá. Ilyen időket élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!