A birsalma sajthoz meg kell hámozni az almát?
Figyelt kérdés
Több receptet is néztem és egyik sem említi, csak hogy alaposan mossuk meg. Ergo nem kell meghámozni? A héja elvegyül majd a pépben?2015. nov. 23. 12:48
2/4 anonim válasza:
Nem szükséges ,attól függ h szereted. De ugy is pépesítve lessz,tök mindegy.
3/4 anonim válasza:
Igen, elvegyül. Én is csináltam ősz elején, nagyon finom volt :). Mivel a héjánál van a legtöbb pektin, össze se állna, ha meghámoznád.
Jó tanács: Nagyon sokáig kavargasd tisztán a birsalmát! Megfő,leöntöd a vizet róla, összetöröd krumplitörővel,és nagyon sokáig főzöd csak magában. Amikor már látod az edény alját, csak azután kell majd beleönteni a cukrot, mert elfolyósodik tőle! Utána már nehezebb összeállítani. De ha jó sokáig kavartad, akkor a cukorral már nem kell olyan sokáig főzni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :-)
2015. nov. 23. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!