Birsalma sajtot hogyan kell tárolni? Ötletek, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kamrám sajnos nincs. A hűtőben, zsírpapírba csomagolva mindig vizes lesz. Félek, hogy bepenészesedik.
Köszönöm a segítséget!
2013. okt. 29. 16:25
1/1 anonim válasza:
Én simán folpackba csomagolom és a konyhában a szekrényben (száraz helyen) tartom.
Igy akár évekig is eláll, és nem kezd penészedni. A hütöben a magas légnedvesség miatt kezd penészedni, és a zsírpapír sem zárja le rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!