Ti vesztek lejárat közeli akciós termékeket?
Van, amiből megveszem, van amiből nem.
Pl ma voltam vásárolni pont, mizo krémkaland csokigolyós joghurt, ami rendes árban 200 körül van akciósan 75 ft volt, 3 nap múlva jár le, megvettem az összeset, ami még volt (6 db)
akkor Lay's chips 129 volt, hétfőn jár majd le, abból is vettem pár zacsit, mert amúgy rendes árban 250-300-ért nem nagyon veszek amúgy chipset.
Szóval ilyesmikből megveszem, csomagolt felvágott, virsli, ilyesmiből is szoktam akciósat.
Húst nem nagyon venném meg lejárat közel, bár amúgy sem veszek húst, mert kapjuk, de pl abból szerintem nem venném meg :D
Sok dolog esetében igaz. Egy joghurt viszont nem áll el még plusz egy hónapig.
Szoktam ilyen termékeket vásárolni, általában olyat veszek amit hamar, a lejárati időn belül el is fogyasztok.
Igen, sokszor, amikor hozzájutok. Percek alatt átlátom, hogy mi éri meg, mit érdemes még megvenni a "turkálóból"
(egy kollaganőm nevezi így )Még aznap szavidős húst is megveszek, és azonnal lefagyasztom, persze előbb konyhakészre előkészítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!