Csokis müzli márkák?
Tudtok olyan márkát mondani, ami gyárt olyan csokis müzlit,amiben nincs gyümölcsdarab, szóval aszalt gyümölcs sem? Próbáltunk már sok félét,de szinte mindben van legalább mazsola. És nem a gabonapehelyre gondolok,hanem a zabpehelyre.
Ha tudtok ilyet mondani,kérlek azt is mondjátok meg melyik boltban veszitek. Lehetőleg kapható legyen: Tesco,Aldi,Lidl,Coop
Szerintem az mindben van, szar is lenne nélküle, már elnézést. Mi lenne benne akkor? Zabpehely, meg csoki lapocskák oszt cső? Szerintem az átlag ember, aki a legtöbbet vásárolja ezeket, ki is lenne, hogy milyen ízetlen száraz lóeledelt adtak el neki. Pont emiatt nem is tömeggyártják a "semmi nincs benne" müzlit.
Ha ilyen extra igényeid vannak, akkor a legjobb, ha magad állítod össze.
Extra igények? A csokis müzli egyik legnagyobb lényege, hogy nem gyümölcsös, amit sok ember utál ha van benne!
És miért lenne csak csoki és zabpehely? Mogyoró,mandula, kisebb gabonapehely darabok is vannak némelyikben, ettem is már ilyet, csak sajnos az nem kapható ezekben a boltokban.
Nem hinném, hogy ez ekkora igény lenne. És sok ember szeretné, ha nem kéne kiszedegetni belőle a mazsolákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!