Hol van a sushi-hoz való Nori lap a Tesco-ban vagy az interspárban?
Figyelt kérdés
Nori lapot szeretnék venni,mert a testvérem szülinapjára szushit szeretnék csinálni.Kiszeretné próbálni.
Azt mondták, hogy Bioboltokban lehet kapni, de a környéken az összes bioboltot megkérdeztem és azt felelték, hogy nincsen. Itt a gyakori kérdésekben olvastam, hogy van a tesco-ban és az interspárban. Én nem találom. Hol van kb, milyen részlegen keressem? A bio kajáknál vagy a tésztáknál vagy hol? Kösziii a válaszokat előre is.
2015. okt. 8. 09:56
1/5 anonim válasza:
A Tescoban kb. egy negyed sor ahol külföldi kaják vannak, japán, kínai, mexikói, stb., pl. a tortilla is ott van.
Szerintem nem fix a helye mindenhol, a teák, kávék, mézek, fűszerek, kekszek, biokaják környékén szokott lenni általában a sor belső szélén.
2/5 anonim válasza:
A Metróban biztos, hogy van minden a rizsecettől a nori lapokig sushihoz. Nemrégiben a Lidl-ben is láttam dobozban komplett felszerelést, amihez már csak a halat, rákot, akármit kell megvenni (attól függően, milyen sushit akarsz készíteni.) A Metrót azért javaslom, mert ott egyben bevásárolhatsz mindent, jó a halválaszték is.
3/5 anonim válasza:
Fix helyet nem tudom a tescoban,en a multkor a leertekelt cuccok kozott talaltam(ami a vegen van altalaban)szoval erdemes ott is megnézni...nem egy slagertermek:)
4/5 anonim válasza:
A Tescoban és a Sparban is van, a külföldi kajás polcokon. De ha megkérdezel egy ott dolgozót, biztos útba igazít. :)
5/5 anonim válasza:
Külföldi ételek közt találod. Tescoban van 2-3 oszlopnyi távolkeleti cucc, Nori lap is van, meg sushi rizs is. Érdemes körbe nézni a polcvégeken, ahol a leértékelt cuccok vannak, ott olcsóbban is ki lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!