Le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Ha meghamozom a krumplit es felvagom karikakra, lefagyaszthatom? Ugy gondoltam, hogy kesobb, mikor semmi idom, csak kikapom es bedobom a sutobe. "Eheto" lesz, igaz?2015. szept. 19. 14:50
1/5 anonim válasza:
Megfeketedik, vizes lesz. Hámozz meg annyit, amennyit egyszerre megcsinálsz és megeszel.
2/5 anonim válasza:
elősütve el lehet tenni a fagyasztóba
3/5 anonim válasza:
Le lehet a krumplit is fagyasztani, hy elötte hökezeled.
A boltban kapható fagyasztott hasábburgonyát is elöször addig sütik forró olajban, amig megfehéredik a széle, utána kihütik és úgy fagyasztják.
Ezt otthon is meg lehet tenni (sok éve csinálom, hogy ilyenkor, amikor olcsó a krumpli, lefagyasztok elég sokat, sokkal olcsóbb, mint fagyasztva venni).
Hajában fött/sült krumplit is le lehet fagyasztani, ha mikróban felforrósítod kiolvadás után, akkor nem lehet megmondani, hoyg nem friss. (Szintén több e´ves tapasztalat).
Szóval ha elöször felforrósítod, majd lehütöd, akkor fagyasztható, semmi baja sem lesz.
Viszont hökezelés nélkül nagyon rossz ízü lesz.
4/5 anonim válasza:
Nagyon rossz a krupli felolvasztás után, szerintem ehetetlen. Puha, szétmálós, íztelen. Viszont ezt a hőkezelést amit írtak még nem próbáltam, de most majd fogom.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2015. szept. 20. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!