Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Más is észrevette, hogy...

Más is észrevette, hogy kúszik felfelé a cukor ára?

Figyelt kérdés

Néhány hete még 165-169 ft volt, a hét végén már szinte mindenhol 199, vagy afölött adták..

A tescóban volt akciós szlovák 185-ért.vajon meddig akarnak elmenni?

vagy a közelgő szürete a cefrézés miatt gondolják, hogy, akinek kell, úgyis megveszi bármi áron ?

#cukor #cokorár
2015. szept. 1. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Tudod nagy szánalom és szégyen hogy alig van már cukorgyár Magyarországon. ÉS lenne haszna nem is kevés, nem lenne ilyen drága.

Akinek kel úgy is megfogja venni. Én nem élek cukorral, nekem nem lételemem hogy cukrozzam az ételeket. Utálom a cukros rántottát, cukros savanyúságot, nem vagyok édesszájú, kávét is tisztáén vagy tejjel iszom.

2015. szept. 1. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Igen, most van a nagy befozesek es a palinka keszites ideje. A benzin is megemelkedik nyaron mert jon a sok turista.
2015. szept. 1. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem vettem észre, mert évente kb. 2 db 1 kg-os cukrot veszek. Felőlem akár 300 forintba is kerülhetne.
2015. szept. 1. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Évente kevesebb mint egy kilogramm cukor fogy a háztartásban, ezért nem vettem észre ezt a változást.
2015. szept. 1. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Nem veszem észre, az én cukraim 1600-2200 ft/kg árúak. Nem tartom őket drágának, finomak, jók és nem azért vannak, hogy folyton használjam őket.

Befőzésnél főleg kerülöm a cukor használatát. A zöldség nem igényli, a gyümölcsben eleve van elég, s eláll az anélkül is, csak cukor nélkül finomabb.

2015. szept. 1. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Pont annyiba kerül úkra, mint tavasszal, befőzések előtt, nyáron volt inkább akciós a 160 ft-tal, befőzések miatt, mert többet visznek.
2015. szept. 1. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:

nálunk a kisboltban 200 forint felett.

a mi családunk amikor olcsó akkor betároz vele, 4-5 zsugorral. az sokáig elég ugye és hűvős száraz helyen semmi baja. porcukornak már nem jó,hogyha tartogatjuk persze,mert begörcsösödik.

egyébként szerintem mindennek megy felfele az ára. na jó a kenyeret sok helyen megtartják 200 forintra

de a minap találtam meg a naplómban,egy időben vezettem hogy mire költök. hát pár éve 100 alatt volt 1 literes tej pl. meg mekiben 200 alatt sajtburger..most 400hoz közeledik. és 5 évről beszélek

2015. szept. 2. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:

39% hmm, érdekes, szóval ennyit jelent mindenkinek hogy volt saját iparunk és most meg semmi se a miénk.

Első voltam.

2015. szept. 2. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!