Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tudtok ajánlani jó fogyókúrás...

Tudtok ajánlani jó fogyókúrás ételeket?

Figyelt kérdés
Reggelire általában abonettet eszek, esetleg zabot tejjel. Ebédre levesek, csirkemellet is szoktam.. Csak azért nem árt a változatosság, ugyhogy tudnátok mondani olyan ételeket amik ilyen kalóriaszegények? Köszönöm :)

2015. aug. 16. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Sosem értem, miért kéne kalóriaszegényen enni fogyáskor. Emlősök vagyunk, rengeteg kalória kell nekünk naponta...

Zöldségételek, hús vagy tojás (ha zavar a sok zsír benne, ehetsz több fehérjét, remélhetőleg akad a háztartásban valaki, ami boldogan felhasználja az értékes sárgájákat, vagy Te megteszed máskor, csak akkor kevés tojás lesz a napodban, de az nem baj... de fehérjerudat is lehet kapni, ha valaki azt szeretne) zöldséggel, ez máris kismillió étel. Ahogy az általad írt leves is lehet millióféle. Rengeteg zöldség van, ezeket keverni is lehet, más fűszerezés, más elkészítés...

Az én "fogyókúrás" (nálam életmódváltás történt, de fogyni is akarok) ételeim zömét nem írom, mert én más vonalat követek, húsmenteset és elég zsírosat ;) Plusz a tojás+zöldség kombót sosem volnék képes megunni.

2015. aug. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!