Tényleg lesz kapható Nutella mogyorókrém?
Tegnap beugrottam a Sibrik Miklós utca 30. alatti Intersparba. A polcon mindössze 8 (nyolc) darab 400 grammos Nutella volt található. Az árufeltöltő éppen ott volt, és megkérdeztem tőle, nagyobb kiszerelésűben nincs? Kifogyott - volt a válasza, majd hozzáfűzte: leállt a Nutella kiszállítása. Ennek hallatán kosaramba pakoltam a polcon található készlet felét.
Másnak is ez a tapasztalata a Nutellával?
A reformok működnek. Miért kelljen külföldre menni vásárolni Nutellát? Ott miért lehet kapni, nálunk miért nem?
És miért vásároljak mogyoróízű terméket, amikor a Nutella mogyorókrém?
Egy szavam nem volna, ha a Kubában, vagy az Észak-Koreában uralkodó körülmények között élnénk, de szerencsére nem. Akkor meg?
A csávó aszonta kifogyott a raktárkészlet. Vagy nem? Menj odébb lakni aranyom. Akkor találsz madj.
Vagy vásárolj be előre egy raklappal. Akkor em kell feleslegesen ezen problémáznod.
A reformok kra nem működnek.
Nagyon sok reménytelen fiatal van, aki nem mer belekezdeni sem lakás vásárlásba, sem gyerek nevelésbe.
Nyíregyháza több multija is dugig van Nutellával....
Egyébként pedig csináld meg magad, vannak nagyon jó receptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!