Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tényleg lesz kapható Nutella...

Tényleg lesz kapható Nutella mogyorókrém?

Figyelt kérdés

Tegnap beugrottam a Sibrik Miklós utca 30. alatti Intersparba. A polcon mindössze 8 (nyolc) darab 400 grammos Nutella volt található. Az árufeltöltő éppen ott volt, és megkérdeztem tőle, nagyobb kiszerelésűben nincs? Kifogyott - volt a válasza, majd hozzáfűzte: leállt a Nutella kiszállítása. Ennek hallatán kosaramba pakoltam a polcon található készlet felét.

Másnak is ez a tapasztalata a Nutellával?

2015. júl. 26. 07:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
14%
[link] ... elloptak mindet :)
2015. júl. 26. 09:07
 12/30 A kérdező kommentje:

#10-re:

Azon túl, hogy a Nutellánál nincsen finomabb mogyorókrém, nagyon érdekel a hiánycikké válása. Mi lehet a háttérben?

Talán Michele Ferrero (idén februárban halt meg 59 éves korában) sírba vitte a receptet? Ez nem lehet, a Ferrero cégnek 40 ezer dolgozója van, közülük egy csak ismeri a receptet.

Kivonul Magyarországról a Ferrero? A szomszédos Ausztriában lehet kapni, talán akad majd itt szlovákiai és romániai magyar is, aki válaszol, náluk kapható-e?

Ha tőlünk valóban kivonul, akkor ennek mi az oka?

2015. júl. 26. 09:15
 13/30 A kérdező kommentje:

#12 hibajavítás:

Michelle Ferrero 89 éves korában halt meg.

2015. júl. 26. 09:16
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nagyjából 2 sorban volt kirakva spúrban a Nutella.

De lehet, kicsit válságban lesznek. Ellenben a felvásárló erőt Amerika jelenti. És ott inkább a Nutella mellett szavaznak, mintsem megmentsenek akár egy esőerdőt. Szóval emiatt ne aggódj.

2015. júl. 26. 09:24
 15/30 A kérdező kommentje:

#14-re:

"Nálunk két sorban" - ez melyik üzletben látható? Nem kell feltétlenül szemérmesnek lenni, és is leírtam: a kőbányai Sibrik Miklós utcában az Intersparban hétfőn legfeljebb 4 darab 400 grammos Nutellát lehet találni, ha szombaton nem vásárolták meg.

2015. júl. 26. 09:29
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
2015. júl. 26. 09:57
 17/30 anonim ***** válasza:
Nyár, meleg, csoki, olvad. Csupán ez a titok. Régebben nyáron Kinder tojást sem lehetett kapni.
2015. júl. 26. 19:27
 18/30 A kérdező kommentje:

Találgatással nem sokra megyek, Ausztriában nem olvad el? Ott kapható. Nálunk is van minden más gyártású mogyorókrém, egyedül Nutella nincs.

S ha már nyári meleg és olvadás: csokoládét miért lehet kapni, a táblacsoki nem olvad el?

2015. júl. 26. 20:24
 19/30 anonim ***** válasza:

Fene se tudja!!! :D

Ma voltam a Pennyben, ott volt Nutella, meg másféle mogyorókrémek is.

Lidl-be is mentem, ott nem láttam Nutellát, de többféle mogyorókrém is volt!

Győr.

2015. júl. 27. 18:14
 20/30 anonim ***** válasza:
Veresegyház cba, az összes kiszerelésből volt a mai napon bőven. Talán 1-2 db ha hiányzott a polcról, fel volt töltve.
2015. júl. 28. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!