Tényleg lesz kapható Nutella mogyorókrém?
Tegnap beugrottam a Sibrik Miklós utca 30. alatti Intersparba. A polcon mindössze 8 (nyolc) darab 400 grammos Nutella volt található. Az árufeltöltő éppen ott volt, és megkérdeztem tőle, nagyobb kiszerelésűben nincs? Kifogyott - volt a válasza, majd hozzáfűzte: leállt a Nutella kiszállítása. Ennek hallatán kosaramba pakoltam a polcon található készlet felét.
Másnak is ez a tapasztalata a Nutellával?
#10-re:
Azon túl, hogy a Nutellánál nincsen finomabb mogyorókrém, nagyon érdekel a hiánycikké válása. Mi lehet a háttérben?
Talán Michele Ferrero (idén februárban halt meg 59 éves korában) sírba vitte a receptet? Ez nem lehet, a Ferrero cégnek 40 ezer dolgozója van, közülük egy csak ismeri a receptet.
Kivonul Magyarországról a Ferrero? A szomszédos Ausztriában lehet kapni, talán akad majd itt szlovákiai és romániai magyar is, aki válaszol, náluk kapható-e?
Ha tőlünk valóban kivonul, akkor ennek mi az oka?
#12 hibajavítás:
Michelle Ferrero 89 éves korában halt meg.
Nálunk nagyjából 2 sorban volt kirakva spúrban a Nutella.
De lehet, kicsit válságban lesznek. Ellenben a felvásárló erőt Amerika jelenti. És ott inkább a Nutella mellett szavaznak, mintsem megmentsenek akár egy esőerdőt. Szóval emiatt ne aggódj.
#14-re:
"Nálunk két sorban" - ez melyik üzletben látható? Nem kell feltétlenül szemérmesnek lenni, és is leírtam: a kőbányai Sibrik Miklós utcában az Intersparban hétfőn legfeljebb 4 darab 400 grammos Nutellát lehet találni, ha szombaton nem vásárolták meg.
Találgatással nem sokra megyek, Ausztriában nem olvad el? Ott kapható. Nálunk is van minden más gyártású mogyorókrém, egyedül Nutella nincs.
S ha már nyári meleg és olvadás: csokoládét miért lehet kapni, a táblacsoki nem olvad el?
Fene se tudja!!! :D
Ma voltam a Pennyben, ott volt Nutella, meg másféle mogyorókrémek is.
Lidl-be is mentem, ott nem láttam Nutellát, de többféle mogyorókrém is volt!
Győr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!