Miért nem kapható Nutella?
Figyelt kérdés
Több üzletben jártam, sehol nem kapni Nutellát. Betiltották, vagy a Ferrero kivonult Magyarországról? Vettem helyette másik mogyorókrémet, de az meg sem közelíti. Tudna esetleg valaki ajánlani élelmiszerüzletet, ahol lehet kapni Nutella mogyorókrémet? (Tesco online rendelni se lehet Ferrero készítményeket)2015. júl. 21. 20:34
31/39 anonim válasza:
Azért mert meleg van, nyár van, csoki és olvad.
Régebben nem lehetett nyáron kapni Kinder tojást.
32/39 anonim válasza:
"azt mondta, küldjem el kérdésem hozzájuk írásban, és majd írásban megválaszolják."
Egy mezei ügyfélszolgálatos nem adhat ki a termékek gyártásával és forgalmazásával kapcsolatos információt.
33/39 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű (nyári meleg), már csak azt kellene megfejteni, hogy más gyártók mogyorókrémei miért kaphatók? Nem említve a Milka csokit és társait.
2015. júl. 27. 05:45
34/39 anonim válasza:
Kaposvár Aldi hétfőn tele volt a polc, tegnap Balatonlelle Aldi szintén tele volt a polc Nutellevál.
35/39 anonim válasza:
36/39 A kérdező kommentje:
#35-re: Köszönöm az ajánlást, majd előbb telefonon érdeklődök, mert a Tesco áruszállítójában sincs. A hiányról már cikkeznek:
2015. aug. 20. 07:26
37/39 anonim válasza:
Na sikerült Nutellát találni valahol?? Írj!
38/39 A kérdező kommentje:
#37-re: 80 km-es körzetben nem (dél-Dunántúl). Egy pesti ismerősöm szerzett négy napos vadászat után, ezek szerint ott sincs mindenhol.
2015. aug. 22. 20:43
39/39 anonim válasza:
Miskolcon is alig tudtam venni. Nincs a Tescoban, Intersparban, Aldiban. A sarki Coopban még 2-3 hete volt 2 kis (200 gr-os) üveg, aból megvettem az egyiket, de azóta már ott sincs. Végül a Müllerben találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!