Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem kapható Nutella?

Miért nem kapható Nutella?

Figyelt kérdés
Több üzletben jártam, sehol nem kapni Nutellát. Betiltották, vagy a Ferrero kivonult Magyarországról? Vettem helyette másik mogyorókrémet, de az meg sem közelíti. Tudna esetleg valaki ajánlani élelmiszerüzletet, ahol lehet kapni Nutella mogyorókrémet? (Tesco online rendelni se lehet Ferrero készítményeket)

2015. júl. 21. 20:34
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Én múlt szerdán a Müllerben láttam, Kökiben, valahol a mozgólépcsőknél valahol.
2015. júl. 21. 23:15
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos: nem tiltották be. Bár elég magas fokon áll kis hazánkban a korrupció és a mutyizás, azért ott még nem tartunk, hogy egy gyártó egy bizonyos termékét csak úgy betiltsák. Ha pedig a mogyorókrémeket tiltották volna be, akkor más márkájút sem lehetne kapni.
2015. júl. 22. 01:16
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is dugig van a polc vele, akárhova megyek... érdekes helyen lakhatsz :D
2015. júl. 22. 14:32
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Azóta sikerült találnod? Ha nem, Westendbe van egy kis stand középtájékon, ott ácsorognak a nutellák halomba :)
2015. júl. 24. 10:59
 25/39 A kérdező kommentje:

#24-re : Nem, ma sem volt itt a Sparban. De jó, visszajött a hiánycikk korszak, amikor föl kellett utazni Budapestre, ha valami újdonsághoz akartál hozzájutni! :-)

És Pesten az élelmiszer áruházláncokban is kapható?

2015. júl. 24. 15:24
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Általába igen. Ma amúgy néztem máshol (törökbálinti auchan) és mindenféle mogyorókrém volt , de középen egy nagy luk, ott 3-4 db kisüveges nutella. Érdekes volt mindenesetre, mert bár szinte sose szoktam venni, de elhaladok mellette, de ennyire talán még sose volt üres a polca. De lehet csak amiatt, mert már késő délután jártam ott, nem tudom, de

mindenesetre eléggé szemetszúró volt... #21 és #24 voltam.

2015. júl. 24. 23:08
 27/39 A kérdező kommentje:
#26-ra : Köszönöm segítő válaszaid. Ezek szerint Törökbálinton kapható még néhány kisüveges Nutella, vagyis megszűnt a folyamatos pótlás. Kíváncsi lennék néhány konkrét pesti üzlet helyzetéről.
2015. júl. 25. 06:20
 28/39 anonim válasza:
100%
én a metrós nutellát szombathelyen vettem. Amugy sok sikert látom elszánt vagy :))
2015. júl. 26. 20:15
 29/39 A kérdező kommentje:
Inkább kíváncsi vagyok. A Ferrero Magyarország Kft arra az egyszerű kérdésre, hogy sok helyen miért nem lehet kapni Nutellát, telefonon azt mondta, küldjem el kérdésem hozzájuk írásban, és majd írásban megválaszolják.
2015. júl. 26. 20:45
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kell még piacgazdasági apokalipszist vizionálni.

Attól, mert pár boltban hiánycikk a Nutella, még nem lesz hiánygazdaság. :)

2015. júl. 26. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!