Miben van a legtöbb kalória?
Vegetáriánus vagyok és vékonyka. Hízni szeretnék.
15/f 62Kg
A zsírokban, viszont az jól tud laktatni, így nem mindenkinél célravezető, hiába lehet gyorsan bevinni sok kalóriát. Nem is bírja mindenki jól.
A szénhidrátos ételekben is akad azért kalória jócskán, s azok tipikusan kevésbé laktatnak és sokak számára túl vonzóak is ahhoz, hogy keveset egyenek belőlük, főleg, ha a hízás a cél.
Meg kell találni, mi működik Nálad, de a zsíros és szénhidrátos ételek kombinációja a legtutibb, a szénhidrát zsírtárolás üzemmódba teszi a testet az inzulinra gyakorolt hatása miatt, s ha van energiafelesleg, az könnyen eltárolódik.
Alapvetően sokat kell enni, ez egyértelmű, kérdés, miből tudod ezt összehozni. Nekem szénhidrátból és zsírból is megy, nincsenek is olyan problémáim, mint Neked...
Egészségesen egyél, persze, ne kezdj tipikus hizlaló evészetekbe... Csak egyél eleget a súlynövekedéshez.
én is olyan vagyok, mint Nagyó, csak nő, és néhány kilóval kevesebb. de két napig nem figyelek oda a kajára, és 4 kiló plusz. bármit megadnék kérdező, ha helyet cserélhetnénk. kár, hogy nem így működik. :(
amúgy meg egyél bármit, amit megkívánsz, és sokat. :) én pl. most tolnék egy zacskó csipszet. még jó, hogy nincs itthon.
4-es, "amúgy meg egyél bármit, amit megkívánsz, és sokat. :) én pl. most tolnék egy zacskó csipszet. még jó, hogy nincs itthon."
Talán ezért vagy elhízva, nem gondolod? :D Kérdező, azért arra figyelj, hogy viszonylag egészséges legyen, de az tény, hogy a szénhidrát teli és cukros ételek pakolják fel szépen a kilókat. :D Azt meg egy vega is eheti. :D
igen, ezért is.
csak tudod amíg tinédzser voltam, és a többiek zabálták ezeket a szarokat, gondoltam, akkor nekem sem árt. csak persze ők nem híztak egy dekát sem, mert szerencsés alkatok, mint a kérdező is.
középsuliban végig kolis voltam, soha nem vittem otthonról semmi kaját, szóval csak azt ettem, amit a menzán kaptam. mégis én voltam a legkövérebb, és folyamatosan híztam. ennyit erről.
de rúgjál bele az amúgy is 0 önérzettel rendelkezőkbe, majd attól biztos nagyobb kedvük lesz az állandó diétához.
köszönjük.
A sok édesség meg péksüti meg kenyér nem túl jó ötlet szerintem. Hízni fogsz, de zsíros leszel.
Majd meghízol, ahogy idősödsz.
Egyébként mivel vegetáriánus vagy, ezért sok étrendkiegészítőt kéne szedned, hogy pótold a hiányzó tápanyagokat. Ez meg van? Lehet, hogy azért vagy túl vékony, mert nem jut a szervezeted elég tápanyaghoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!