Miért lenézett dolog a csirkefarhát?
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 14:45
11/18 anonim válasza:
Ki nézi le?
Én a múltkor egy nagy adagot vettem a kutyának az Auchanban, aztán egy részéből nekünk lett leves pl...
12/18 anonim válasza:
Szerintem undorító a csirkefarhát, max a kutyának veszünk néha. De ez csak az én véleményem, nem akarok megbántani senkit.
13/18 anonim válasza:
Lehet egyszer ezzel is másképp lesz. Régen a pacalt is kidobták, a mangalica is olcsó volt most pedig győzd bármelyiket is megvenni.
14/18 anonim válasza:
# 13
A homárról is ugyanezt hallottam. Régen megvetett étel volt, mint tengeri csúszómászó. Ma már rendesen megkérik az árát.
18/18 anonim válasza:
# 14 Azért az ténykérdés, hogy az általad említett rákféle a leghúsosabb a maga nemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!