Igaz, hogy a cukor az egyik legrákkeltőbb dolog, amit a mai kor embere bevisz a szervezetébe?
Nem igaz ! Mindent mértékkel kell fogyasztani.
A répacukorban mi a természet ellenes ?
A mesterséges édesítőszerek miatt jobban aggódnék.
Bármi okozhat halált, ha "sokat eszik az ember "belőle.
Tudni kell a határokat és, akkor semmi vész.
Aszpartám, génkezelt gyümölcsök, mesterséges ízfokozók, színezékek, újracímkézett romlott ételek...
Ezek mellett a cukor egy életmentő gyógyszer. :'D
Az utolsó válaszolónak:
Remélem azzal azért tisztában vagy, hogy az a cukor, amit a palacsintába teszel, meg a gyümölcsben lévő hírből sem ismerik egymást?
Ezenkívül természetesen lehet cinikusnak lenni, a ma élő indiánok mégsem fényt esznek, hanem természetes kajákat, és köszönik, jól vannak.
"Remélem azzal azért tisztában vagy, hogy az a cukor, amit a palacsintába teszel, meg a gyümölcsben lévő hírből sem ismerik egymást? "
Látom, fogalmad sincs kémiáról!!!!!
Legyen igazad barátom ;) Azért ezt olvasd el, mielőtt kiállsz a tér közepére hirdetni az igét: [link]
De ha gáz ilyen konzum oldalakon tájékozódni, nyugodtan vedd elő a biosz könyvedet (nem tudom volt-e neked olyan)
Egyrészt ez NEM tudományos oldal, csak valaki osztja az észt tudás nélkül.
Másrészt a glukóz minden zöldségfélében jelen van, ahogy a fruktóz minden gyümölcsben. Egyik sem káros, ha nem mértéktelenül fogyasztja valaki.
A rákbetegségek kutatói NEM merik bevallani, hogy fogalmuk sincs, hogy mi okoz rákot egyes embereknél.
Ezért azt találják rákkeltőnek, amiért a szponzor megfizeti őket. Ha elhinném mindet, akkor levegőt sem vehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!