Havi 30000 Ft-ból étkezés 1 főre? (Többi lent. )
Ez elég sok pénz, én ennyit költök, ha magam főzök, de napi több édesség van s jókat eszem. Paleóra váltva sem történt változás :D Most jóval kevesebbe kerül az étkezésem, fogyok és ketogénezek, szuper, úgyis roppant csóró vagyok most.
Főleg tojáson élek s van picike szezonális zöldség, kókuszzsír, némi olajos mag... Eléggé egészségtudatos vagyok, de ez jónak tűnik ilyen szemmel is. A tojást nagyon ajánlom, sokoldalú, tápanyagdús, laktató és roppant gyorsan lehet ételt készíteni belőle. Nekem nagyon ízlenek a jóféle házi tojások, pár tükörtojást mesés ebédnek tartok :) Pedig nagyon szeretek főzni s a változatosság is mindig fontos volt számomra.
Úgyhogy ez a pénz rengeteg, nem kell a legolcsóbb ételekre koncentrálni, bár azok is finomak tudnak lenni... Sült zöldséges rizs, mmm... Na olyat én nem eszem, de attól még vannak emlékeim róla. Persze fehérjével nem áll jól, de egy ételnek elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!