Már a Lindt csokit is Lengyelországban gyártják?
Figyelt kérdés
A Sparban vettem jóhiszeműen egy tejcsokis Lindt-t, hogy legalább ezt az osztrákok gyártják, 600 Ft volt. És mikor hazajöttem, akkor láttam, hogy gyártó Lengyelország. Most már ez sem lehet eredeti, mint a Milka? Hogy nem sül ki a szemük? Miért nem jöhet Magyarországra eredeti csoki? Már lassan mindent a lengyelek gyártanak. A Dörmire is már az van írva, meg még rengeteg csokira. Egyébként pedig a Lindt is eredeti osztrák csoki, akkor miért kell lesilányítani már azt is? Felháborítónak tartom, hogy kiadok 600 Ft-ot egy nem eredeti csokiért! Lehet leoltani, akkor is nekem van igazam!2015. jún. 1. 15:04
11/11 anonim válasza:
Az alpesi tejjel semmi gond, levégre feltalálták a hütökocsikat - és egy nap alatt ott van a gyártás helyén az alpesi tej.
A másik meg, hogy a "magyar ízlés" alapján készült csokit nem olcsóbb elöállítani, mint a német, osztrák vagy francia terméket, de a gyártók olyan összetételt gyárttatnak és szállíttatnak, amit a forgalmazó megrendelt.
Arról nem a gyártó tehet, ha MO-ra ilyet rendeltek, hanem a megrendelö.
(Mellesleg sokáig dolgoztam ilyen helyen és tudom, hogy MO más összetételt rendel, mint a Németországban megszokott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!