Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek mitől lehet, hogy...

Hmmm, ki lehetek? kérdése:

Szerintetek mitől lehet, hogy bármilyen hagyma elfogyasztása után legkésőbb 1 perccel rámtör a gyomorfájás?

Figyelt kérdés

2015. máj. 8. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Az eped rendben van?
2015. máj. 8. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Mas kajak is okoznak ilyen tuneteket?
2015. máj. 8. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen jellegu ez a gyomorfajas? Gorcs? Milyen lefolyasu?
2015. máj. 8. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem bírja a gyomrod a hagymát :) Az enyém sem, ezzel nem lehet semmit csinálni, kerüld a nyers hagyma fogyasztását, nekem pl. az újhagyma nem okoz gondot, esetleg próbáld ki azt, egyéb esetekben főzni, párolni, dinsztelni kell a hagymát, úgy már meg fogod tudni enni.
2015. máj. 8. 13:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, más kaják is (pl. tejérzékeny vagyok és lehet h szójaérzékeny is), de ez a hagyma dolog kicsit fura nekem.

Az epém nem tudom, hogy jó-e, de remélem...

A gyomorfájás hát igen, görcs jellegű és

2015. máj. 10. 11:27
 6/7 A kérdező kommentje:
És 5-10 percig tart.
2015. máj. 10. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:

És a fokhagymától is?

Mert attól nekem régen égett a gyomrom, amíg csak néha-néha ettem, pl pirítós kenyéren.

Aztán, elkezdten enni, naponta néhány gerezdet, mert egészséges.És először mindenféle másba beletettem nyersen, és szinte folyamatosan ettem, egész kicsi adagokban.Szépen lassan úgy néz ki hozzászokhattam,mert már megehetem egyszerre is a 2-3 gerezdet, és nem ég a gyomrom tőle.

(Mindenki másnak meg úgy kell,miután megettem...)

2015. máj. 14. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!