A Don Pepe pizzázó vagy az iskolák honnan szerzik a tartármártást? Vagy miből csinálják?
Figyelt kérdés
Tudom hogy fura kérdés, de otthon hiába csinálok, sosem sikerül olyan finomra.2015. máj. 7. 21:32
1/4 anonim válasza:
Ízfokozó a kulcs! Az otthoni pedig mindig jobb, mivel frissen csinálod, mesterséges anyagok nélkül.
2/4 anonim válasza:
Majonez + tejfol + mustar + csipet so + keves cukor + feketebors + (citrom vagy ecet vagy pezsgo vagy feherbor vagy balzsamecet) ... osszekever, megesz :)
3/4 anonim válasza:
A tartármártás finomabb, ha áll egy keveset és összeérik az íze.
4/4 anonim válasza:
Én így szoktam csinálni:
Tejföl + majonéz + kevés mustár + só,bors + fokhagyma + pár csepp citromlé + kevés tej, hogy hígabb legyen
Eddig még mindenki dicsérte :)
A bolti pedig tele van ízfokozókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!