Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tenyleg a TWIX csokit ket...

Tenyleg a TWIX csokit ket kulon uzemben keszitik?

Figyelt kérdés
Ez igaz? A reklam ezt allitja. De en kulonbseget a ket rud kozott nem talaltam. Vagy annak mas a csomagolasa is?

2015. márc. 30. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

Ha egy kicsit is figyelmesen nézed a reklámot, láthatod, hogy az egyiket piros, a másikat kék papírba csomagolják.

Tehát kettőt kell venned, ám nem egyformát...

2015. márc. 31. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jéézusom dubitus! :D nem csomagolnak ott 2 különbözőbe...csak az egyik üzemnek arany alapon piros feliratos kocsija van a másiknak meg piros alapon arany. A reklámban úgy van hogy volt egy nagy twix csoki és amikor bemutatják a közönségnek a 2 testvér elkezd rajta veszekedni hogy kinek az ötlete. Eltörik a nagy csoki, így lesz 2. A jobb és a bal twix...elkezdik külön üzemben gyártani. De
2015. márc. 31. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hopp elküldtem hamarabb. Na a lényeg hogy a végén mondanak valami olyasmit hogy csak a kocsibejáró és a csomagolás a közös. Mert mindkét darab egy csomagolásban van

Szerintem téged az tévesztett meg, hogy van Twix White is, fehér csomagloással, de az egy másfajta ízesítés...olyan mint pl az epres Milkey Way...

2015. márc. 31. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
Ajj ti hülyék én ma veszek kettőt és megnézem, ezen ne veszekedjetek. Ellenben mivel marketinges is vagyok már rajtam is hasznot húznának ezzel a marketing fogással, szóval mégsem veszek. De nekik már az megéri, hogy itt vitáztok, mivel beleépül a tudatodba és legközelebb amikor egy kis édességre vágysz hidd el twixet fogsz venni. Ezzel foglalkozik a fogyasztói magatartás és a marketing is alapjaiban. :D Sok sikert. :D
2015. márc. 31. 13:05
 15/15 Veru10 ***** válasza:
100%

Ja akkor a nő meg Wanish-sel a hóna alatt rohangál. XD

Te komolyan bevetted?

2015. ápr. 12. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!