Tenyleg a TWIX csokit ket kulon uzemben keszitik?
Figyelt kérdés
Ez igaz? A reklam ezt allitja. De en kulonbseget a ket rud kozott nem talaltam. Vagy annak mas a csomagolasa is?2015. márc. 30. 22:24
11/15 anonim válasza:
Ha egy kicsit is figyelmesen nézed a reklámot, láthatod, hogy az egyiket piros, a másikat kék papírba csomagolják.
Tehát kettőt kell venned, ám nem egyformát...
12/15 anonim válasza:
Jéézusom dubitus! :D nem csomagolnak ott 2 különbözőbe...csak az egyik üzemnek arany alapon piros feliratos kocsija van a másiknak meg piros alapon arany. A reklámban úgy van hogy volt egy nagy twix csoki és amikor bemutatják a közönségnek a 2 testvér elkezd rajta veszekedni hogy kinek az ötlete. Eltörik a nagy csoki, így lesz 2. A jobb és a bal twix...elkezdik külön üzemben gyártani. De
13/15 anonim válasza:
Hopp elküldtem hamarabb. Na a lényeg hogy a végén mondanak valami olyasmit hogy csak a kocsibejáró és a csomagolás a közös. Mert mindkét darab egy csomagolásban van
Szerintem téged az tévesztett meg, hogy van Twix White is, fehér csomagloással, de az egy másfajta ízesítés...olyan mint pl az epres Milkey Way...
14/15 anonim válasza:
Ajj ti hülyék én ma veszek kettőt és megnézem, ezen ne veszekedjetek. Ellenben mivel marketinges is vagyok már rajtam is hasznot húznának ezzel a marketing fogással, szóval mégsem veszek. De nekik már az megéri, hogy itt vitáztok, mivel beleépül a tudatodba és legközelebb amikor egy kis édességre vágysz hidd el twixet fogsz venni. Ezzel foglalkozik a fogyasztói magatartás és a marketing is alapjaiban. :D Sok sikert. :D
15/15 Veru10 válasza:
Ja akkor a nő meg Wanish-sel a hóna alatt rohangál. XD
Te komolyan bevetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!