Miben különbözik a lo mein kínai ételhez való tészta a durum tésztától?
Figyelt kérdés
Egy zöldséges (húsmentes) lo mein recept variációt láttam. Csak olajon sütötte/pirította a zöldségeket és utána a főtt tésztát rádobta.
Ezt meg lehet csinálni durum tésztával is?
Elsősorban laktatás és cukorszint megemelés szempontjából érdekel az a kínai tészta. Ha nem jobb semmiben, akkor nem szeretnék arra pénzt költeni, így ha valaki tud valami infót róla, azt megköszönném.
2015. márc. 4. 22:39
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és van chow mein nevű is, amiben más a tészta. Igazából nem tudom most hirtelen hogy mi a különbség. De a kérdés midnkét étel esetében ugyanaz marad, amit a kiegészítésben írtam.
2015. márc. 4. 22:43
2/2 egybaba válasza:
Ennek az olcsóbb változata a Rama margarinon párolt fagyasztott zöldségkeverék sima spagettivel.
Fűszerezni, és szószokkal leöntve extrázni lehet, vagy még sajt ráreszelés stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!