Okoz valami gondot, ha valaki porcukrot szippant az orrába?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert ilyesmi hülyeséget akarok csinálni, hanem mert sok drogprevenciós filmben láttni, hogy illusztrálásnak, gondolom porcukrot szívnak fel az orrba, nem okoz ez gondot?2015. márc. 4. 21:41
2/7 anonim válasza:
Hapcizni fog. Az orrban lévő szőrszálak pont azért vannak, hogy megszűrjék a levegőt a szennyeződésektől, valamint előmelegítsék a tüdőnek. Ha többet szívna be, mint amennyit meg tud szűrni, akkor a légutakba bekerülhet, de a szervezet erőteljes köhögéssel fog védekezni.
3/7 anonim válasza:
Miből gondolod hogy nem kokaint szippantanak? :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ezek az emberek nem hinném:
2015. márc. 5. 09:18
5/7 anonim válasza:
Vicc akart lenni, ha nem tűnt volna fel.
6/7 A kérdező kommentje:
Feltűnt.
Gondoltam megmutattom mire is gondoltam a kérdésben.
2015. márc. 5. 09:40
7/7 anonim válasza:
Mindentől függetlenül, cukrot sem hiszem hogy egészséges lehet felszippantani, én szívtam be véletlenül egy sütemény tetejéről, és csípte az orromat, elég kellemetlen érzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!