Külföldi ismerőseimnek vinnék túró rudit, na de milyet? Nektek melyik a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Én a legjobban a Roller túró rudit szeretem. Nagyon finom a natúr is meg ízesített is. Szerintetek az jó? Átadja az igazi túró rudi ízvilágot?2015. márc. 3. 23:34
1/14 anonim válasza:
Nekem az original Pöttyös étcsokis, natúr. A többi is finom,de nekem az ver mindent. :)
2/14 anonim válasza:
Ne egy fajtàt vigyel, en is hordok ki a paromnak amikor haza utazom, megizlelte az osszes turo rudit es utanna szavazott hogy melyk a legjobb.
Az elozovel valaszoloval, megegyezem, nekekem is a natur pottyos az igazi
3/14 anonim válasza:
A pöttyös túró rudi az igazi. Azt szeretem abból szinte bármelyiket megeszem.
4/14 anonim válasza:
Arra azért készülj fel, a legtöbb külföldinek borzalmas rossz a túrórudi minden formája.
5/14 anonim válasza:
Nekem a Cserpes az abszolút kedvencem. A sima Pöttyöst is nagyon szerettem régen, de vagy az én ízlésem változott vagy nagyon lejjebb adtak a csoki minőségéből, ma már előbb vennék Spár saját márkás rudit mint Pöttyöst. Rollert viszont még nem ettem.
6/14 anonim válasza:
Többféle mellett szavazok én is.
És csak a töltetlent kedvelem.
7/14 anonim válasza:
Nálam is a Cserpes a kedvenc, de szeretem a pöttyöset is.
Viszont a külföldiek között nagyon kevesen vannak, akik szeretik a túrórudit.
Az észteknek is van egy túrórudi szerű desszertjük, csak abban édesebb a túró. Az én finn ismerőseim azt sokkal jobba nszerették, mint a magyar túró rudit. Úgyhogy azt javaslom, hogy próbálj olyat (olyat is) keresni, amiben édesebb a túró.
8/14 anonim válasza:
Pöttyös Túró Rudi abból is bármelyik jöhet! :)
Még a Cserpes féle is finom!
9/14 anonim válasza:
Cserpes!! Az az igazi, régi rudi íz... Imádom! De tényleg vigyél neki szerintem is többfélét, had döntse el ő melyik a legjobb! ;)
10/14 anonim válasza:
Spúros, Lidlis, Pöttyös ebben a sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!