Miért drágább a sós kifli?
Figyelt kérdés
Mivel só van rajta igy érthető lenne hogy néhány forinttal drágább lenne, de mindenhol legalább 30 forinttal drágább a simánál. Miért?2015. febr. 22. 22:37
1/6 anonim válasza:
Mert kisebb rá a kereslet, kevésbé éri meg vele foglalkozni. Úgy látszik ekkora felárat kérnek el azért, hogy kiszolgálják ezt az extra igényt.
2/6 anonim válasza:
Veszel normál kiflit, aztán azt megsózod.Ennyi.
3/6 anonim válasza:
Az nem ugyan az, nem veszi át a tésztája az ízt.
4/6 Expeditív válasza:
Elmondom miért. (ÉN A SÓSKIFLI SZÖVETSÉG SZÓVÍVŐJE VAGYOK) Az egzotikus, ínycsiklandó sódarabkák gondold válogatás után mérnöki pontossággal kerülnek a kifli bizonyos meghatározott helyeire. 3,5 éves OKJ-s képzés során sajátítható el az a tudás amivel a sószemeket elhelyezik a kiflire. Ezt sajnos meg kell fizetni.
5/6 anonim válasza:
Na sok botorságot kaptál válaszul. A sós kiflit (a sok so miatt) egészségtelennek találták a nagyokosok ezért különadoval terhelték. (Nagyon sok pékség ezért nem is késziti inkább.) Az a 20...30 Ft megy adoba.
6/6 A kérdező kommentje:
de azért jó pár éve már hogy megfigyeltem hogy jelentősen magasabbak az árak, mióta van hatályban ez a törvény, nem tudod véletlenül? ez tűnik eddig a legelfogadhatóbbnak magyarázatnak meg esetleg az elsőé
2015. febr. 23. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!