Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek gáz, hogy így...

Szerintetek gáz, hogy így gondolkodok? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

A legközelebbi kisboltban szoktuk venni a kenyeret Illetve nem én, hanem párom mindig de mq kivételesen engem küldött el. Tudni kell, hogy egy eladó van a boltba. Maszek.Kértem a kenyeret, erre ő amikor màs kifizette a dolgait aki előttem volt ès a boltos nő fogdosta a pénzt, utána úgy fogta meg a kenyeret ès szeletelte fel nekem, hogy sem nylon kesztyűt nem húzott sem kezet nem mosott, hanem úgy "pénzes kézzel".

Hogy lehet ilyet csinálni, ràadásul mikor állandóan azt fújja a média, hogy milyen könnyen terjed sz influenza. Fogdossa a pénzt, utána a kenyeret. Hazamentem fel voltam háborodva, mire a párom azt mondta, hogy hagyja. már a hülyeségemet...

De ez komoly dolog.

Ti mit szóltok ehhez?

2015. febr. 21. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy ha nem tetszik akkor vágd föl magad a kenyeret... Nem is értem miért a boltos vágja, mikor úgy csak hamarabb kiszárad.
2015. febr. 21. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
nem gáz annyira, de sok helyen így csinálják sajnos
2015. febr. 21. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Leszarom.

Ami nem öl meg, az erősít. Homeopátia.

Ezerszer nagyobb fertőzésveszély van ha felszállok egy buszra. Nem lehet steril környezetben élni.

Illetve lehet rá törekedni... az eredménye, egy olyan gyenge immunrendszer, hogy a legelső arra tévedő kósza kórokozó ledönt.

Tényleg hagyd a hülyeséged, ez egy életképtelen felfogás.

Nem a NASA laborjában élünk. És az élet valódi működése alkalmatlan arra, ahogy agyon akarják szabályozni, és öntik a nyakadba a fost a médiumok, a HACCP rendszerrel, meg antibakteriális szappannal, meg a többi agymosással együtt.

Egyébként a konkrét kérdésre a válaszom, és a véleményem, nem gáz, hogy így gondolkozol.

A gáz az, hogy olyan világban nőttél fel, és olyan információk jutottak el hozzád, amik ilyen gondolkozásra késztetnek.

Remélhetőleg az ilyen válaszok nyitnak egy kicsit a szemellenződön.

2015. febr. 22. 07:50
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Először is, részben igazad van, sőt, a boltosoknak kötelező (lenne) kesztyűt húzni, mielőtt az élelmisuerhez nyúl. A valóságban viszont.. ez csak kirakat. Mire elér a kisboltig a kenyér, már összefogdosta a pék, a pékség komissiózója (áruösszekészítő) a pékség szállítója, a boltban az átvevő, a bolti árufeltöltő.... majd legvégül az eladó :D Hidd el, dolgoztam pékségben is, boltban is: ha "tiszta" pékárut akarsz, akkor süss magadnak, mert a boltit már minimum öten összefogdosták, mire kikerült a polcra.
2015. febr. 22. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Ó, ha tudnád, hogy a kenyerek milyen kálváriát állnak ki, mire a boltban a polcra kerülnek... A legkevesebb az, hogy pénz után fogja meg az eladó.

Ezeket sokszor a földön is végighúzzák rakodáskor. :(

2015. febr. 22. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Ha tudnád, hogy mik vannak egy sütődében, örülnék, hogy csak ennyi volt.

Hidd el, az a kenyér vagy akármilyen pékárú a földtől kezdve, a koszos asztalon át a szállító hugy.o.s kezétől kezdve mindenhol volt.

Van, ahol az egér futkorászik, a pék meg ott dagasztja az asztalon a kenyeret, a penészes! sajtot reszeli a pogácsákra, lejárt pár hetes túró kerül a pogácsába, rétesekbe, tejtermékekről már ne is beszéljünk.

A teljes kiőrlésű kenyerek, zsömlét, hidd el, nem nagyon látták tényleg rozs meg teljes értékű gabonát.

Az ilyen wellness meg szénhidrát csökkentett kenyerek ugyanabból vannak, fele-fele arányban keverik a liszteket, malátával színezik, a tömör állagot meg a zsír! adja meg.

2015. febr. 22. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Persze, nem látjuk, hogyan került a polcra, de ha pénzes, pucér kézzel fogná meg az eladó, én szólnék hogy cserélje ki, mert nekem az nem kell. Nem higiénikus és pont.

Amúgy anyukámmal megesett, hogy felvágottat vett a boltban és a géptől olajos lett a felvágott mikor szeletelte az eladó. Erre mondja neki, hogy az ott piszkos. Az eladó meg megtörölgette a pulttörlő mocskos ronggyal és úgy akarta becsomagolni! Az ember haja égnek áll ha ilyeneket hall és lát!

Rengeteg nemtörődöm igénytelen ember van.

2015. febr. 22. 15:38
 8/8 DarkLantern ***** válasza:
60%

Hát ha zetéged kikészít, akkor ne egyél éttermben (szakácsként láttam dolgokat), de felvágottat se egyél, mert abban is van minden (jobbik esett ha csak az állat minden része). De ha lefújod otthon a kenyeret fertőtlenítővel akkor szerintem okés a dolog. Steril kenyeret akkor ehetsz ha otthon sütöd, persze a liszt is "átél" dolgokat mire a csomagolásba kerül.

Szerintem párodnak igaza van, kár ilyeneken túrázni.

2015. febr. 22. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!