Neni83 kérdése:
Ha az olivabogyó magját elültetem, van rá esély, hogy kikel?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 19:25
1/3 anonim válasza:
"Mivel magja igen kemény, ültetés előtt a mag felületét célszerű megkarcolni. Néhány helyen szikével vagy késsel vágjunk apró rovátkákat a magba. Ezután helyezzük a magokat 1-2 napra meleg vízbe. Földjét tartsuk nedvesen, és biztosítsunk megfelelő hőmérsékletet számára. A csírázás több hónap is lehet, a körülmények függvényében."
2/3 anonim válasza:
Ha nem a hőkezeléssel tartósított konzerv bogyóból, hanem natúr bogyóból származik, akkor igen.
3/3 potyike válasza:
Vegyél inkább kertészetben,vagy virágboltban cserepes kis csemetét.Én már 4 éve nevelgetem a balkonomon kb. fél méter magas,alakítgatom,metszem.Mikor 8-10 fok hideg volt behoztam,minusz 5- fokig kint van.Télen is öntözöm,az elmúlt nyáron virágzott,virága jelentéktelen,termést nem hozottSok sikert!!Megéri a befektetést hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!