Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért jó a magozatlan olivabogyó?

Miért jó a magozatlan olivabogyó?

Figyelt kérdés
Ahol lehet kapni magozottat, ott van mindig magozatlan is. Csak nem értem, ezt miért venné valaki? Hiszen kimagozni plusz macera. És nem is olcsóbb. Aki ilyet vesz, miért ezt veszi?

2014. jún. 21. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Nem fordítva tetted fel a kérdést?
2014. jún. 21. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Mert már Jamie Oliver is megmondta h a magozott szar. :-D
2014. jún. 21. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl. én azt veszem. Mert jobb. nem tudom megmondani miért, nem a magok köpködése miatt, hanem mert tényleg valahogy másabb az íze.
2014. jún. 22. 00:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok, még hozzátenném, hogy régen én is a magozatlant vettem, pont azért, mert azt hittem kevesebb macera. Aztán egyszer véletlenül benéztem és magozatlant vettem, utána már csak azt vettem.
2014. jún. 22. 00:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb íze van. A magozottat nem kell kimagozni, azt kiköpködi a fogyasztó:)
2014. jún. 22. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megkóstolom én is!
2014. jún. 22. 09:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!