Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért kapok mindig inas...

Miért kapok mindig inas marhalábszárat a hentesnél?

Figyelt kérdés
Ha pörköltet vagy gulyásleves kívánok elkészíteni, kénytelen vagyok elmenni a henteshez, ahol mindig olyan húst kapok, ami tele van inakkal. Ráadásul, amikor ma vásároltam, még barna is volt a lábszár. És szerintem kicsit büdös is.

2015. febr. 19. 21:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Inas hús, ahogy főzöm levesnek, össze is ugrik, de ez ilyen. Lábszárt vagy nyakat szoktam levesnek főzni, mindkét esetben 4-5 óráig hagyom gyöngyözve főni és omlós lesz hihetetlenül.
2017. dec. 15. 17:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól megfő a hús, én 5 óráig főztem gulyásnak másfél kilót. Az inak, ahogy egy előttem válaszoló is mondta, olyan puha lett mint a vaj, a husi pedig omlós.

Egyébként először én se tudtam, hogy normális-e az, hogy ennyire inas a hús, de hamar rájöttem hogy jobb is inasan, ez egy kicsit "nedvesebbé" teszi a húst, kompenzálja a "szárazságát".

2018. júl. 28. 19:13
 13/13 anonim ***** válasza:
25%
3 és fél éves a kérdés. Szerintem azóta már megpuhult.
2018. júl. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!