Nem hiszi el nekem senki, hogy volt régen olyan vaj, ami csokis meg azt hiszem epres ízű volt. Emlékszik-e más is, vagy én vagyok a hülye? (asszem Delma volt de nem biztos)
Pedig volt.
A lányom 97-ben született, két-három éves volt, amikor lehetett kapni. A csokisat biztosan nem próbáltam, de az epres rémes volt, tele apró magokkal, utáltuk is.
"Csokis kockasajt, az volt, mesesajt néven futott."
Erre én is emlékszem, akkor általános iskolába jártam (kb 50 évvel ezelőtt) éppen és hozott valaki belőle a suliba és szünetben kóstolgattuk de nem lehetett megenni, Volt akinek hányingere volt tőle és öklendezni kezdett. Egyébként amikor megkóstoltam én is undorral köptem ki.
Nem fért össze a csoki és a sajt. Vajjal nem tudom hogy passzol össze, olyant nem láttam.
Ezt a csíkos mogyoró krémet, amit most is lehet kapni, volt amikor ettem, az még elment, de nagyon geil volt.
Köszönöm az eddigi válaszokat, a mesesajtot ismerem, nem arra gondoltam.
"Pedig volt.
A lányom 97-ben született, két-három éves volt, amikor lehetett kapni. A csokisat biztosan nem próbáltam, de az epres rémes volt, tele apró magokkal, utáltuk is.
"
a nevére esetleg nem emlékszel?
Előző vagyok, egy ilyet találtam, itt is Ramát említ az egyik hozzászóló, idézem: "+vettem epres rama szendvicskeremet!!!eleg bizarr otlet..meg nem kostoltam..embernek vettem..de lehet felviszem zszs-hez nehoyg bevagjam a fonottkalacccsal ami itt arvalkodik:)
van csokis is..de az mar tenyleg tul finom lehetoseg lett volna:)" [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!