Mire jó a tofukrém?
Figyelt kérdés
Igyekszem egészségesen főzni és így kerülni a tejes termékeket is, ám pár hete (hónapja...) találtam egy egyszerű és finomnak tűnő tejszínes csirke receptet, hát gondoltam, majd szójatejszínnel pótolom, meg is rendeltem (a házi bevásárlómtól), aki tofukrémmel állított haza, hogy ezt adták a boltban... A csirke végül is jó lett, ám szerintem ez mégsem ugyanaz, mint a szójatejszín, pl. szerintem nem fölverhető, tiszta vajszerű az állaga, és nem is nagyon érződött az íze, de ez most mindegy is, a lényeg, hogy megmaradt egy csomó tofukrém - mit lehet belőle csinálni? Vagy simán helyettesítsem a tejszínes recepteket vele...?#tofukrém #szójatejszín
2015. jan. 29. 20:24
1/1 anonim válasza:
Én csak nyersen szoktam enni a krémet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!