Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha mindennap eszek erőspaprika...

Ha mindennap eszek erőspaprikakrémet, az ártalmas akármire nézve?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy wc-zésnél csíp.
2015. jan. 25. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Persze! Valakinek tönkre teszi a gyomorfalát, de valakinek nem. Ember függő.
2015. jan. 25. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Gondolom nem magában eszed, keveset ehetsz, az nem fog ártani.
2015. jan. 25. 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
A kapszaicin erősen izgatja a gyomor-bél nyálkahártyát. Fekélyt, sőt rákos elváltozást is előidézhet, lásd Gregor József operaénekes.
2015. jan. 26. 00:33
 4/11 anonim válasza:
Ha valaki nagyon sok nagyon erős dolgot eszik, rákot okozhat. Ennek a mértékét én nem tudom hogy mennyi a káros. Ha évekig eszel minden nap csípőset azt már el tudom képzelni h nem egészséges
2015. jan. 26. 01:34
 5/11 anonim válasza:
Nagyapám régen mikor még élt mindenhez piros erős csípős és tv paprikát evett, tulajdonképpen minden paprikafélét szeretett, volt hogy chili-t is evett mert az megbolondította az ételeket, mondjuk ő nála túl sok savat csinált, s savat hányt, de azon kívűl más baja nem volt a bélfalával se, csak a gyomra égett időszakonként, mikor a kelleténél több csípős paprikát evett. Személy szerint én is szeretem a csípőset és én is eszek erőspaprika krémet, immáron 5 éve egész gyakran, de semmi bajom sincsen, csak mindig lúgosan is étkezek hogy ne égjen a gyomrom. Javaslom a lúgos kémhatású ételek fogyasztását az erőspaprika krém mellett.
2015. jan. 26. 02:39
 6/11 anonim ***** válasza:
A bélflótának árt, azon kívül a meszerséges adalékanyagok ki tudja mit okoznak...
2015. jan. 26. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tesz túl jót. Nekem pl nagyon megy a hasam tőle. De imádom! Fél üveg erőspista egy étkezés.
2015. jan. 26. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:

"Fél üveg erõspista egy étkezés"

Akkor ne csodálkozzál,hogy megy a hasad.

2015. jan. 26. 14:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem csodálkozom. :) Éppen ezért odafigyelek, hogy ne egyek olyan sűrűn. De amikor igen, akkor nem sajnálom magamtól. És ahogy ma beszéltünk róla elhatároztam hogy ma vacsira fogok is enni. :)
2015. jan. 26. 18:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Hehe, 1 hónapja a leg elő üveg erős pista nagyjából nálam is így ment :D 1 hét alatt elfogyott, igaz, nem fél üveggel egy étkezésnél, de elég sokat ettem. Most kitart 2-3 hétig is, épp azt eszem most is. Inkább erre szokj rá, szerintem még így is egészségesebb mint az energiaital meg ilyen szarok, meg jobban meg is éri. :D
2015. jan. 26. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!