Sütő Dávid Bence2001 kérdése:
Szerintetek ha energiaitalt iszom minden nap az mennyire ártalmas?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 11:47
1/7 anonim válasza:
Ne tedd. Akkor nincs kérdés. Biztos nem tesz jót. Főleg, ha mellette még kávé is megy. Amúgy is tiszta mű az egész. Szerintem nagyon ártalmas. Nem innám napi szinten, az tuti.
2/7 anonim válasza:
Nagyon ártalmas. Jobb esetben egy év múlva meghalsz ha így folytatod , rosszabb esetben fél év vagy kevesebb.
3/7 anonim válasza:
ÉN napi 4-5 dobozzal megittam. Nagyon nagyon rossz. Szívritmus zavar ERŐSEN! Az agyad is fájni fog, legalábbis nekem többször nyílalt bele. Hányinger is van, vérnyomásodat tönkreb.ssza! 1-2 éven belül meghalsz!A kávé is ártalmas, de nem annyira! Inkább zöld teát igyál, olvastam egy újságba, hogy jobban felfrissit és egészséges is! 👍
4/7 anonim válasza:
Kiskorban ártalmas. Látod, az előző hozzászóló agyát is megtámadta...:D Inkább sportolj.
6/7 anonim válasza:
1-2 evet adok, fiatal vagy meg, minek neked energiaital?
7/7 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy akár szívinfarktust is kaphatsz. Emellett nem hiszem, hogy a vércukorszintednek is jót tenne, ja a fogaidról ne is beszéljünk! És hány E betűs káros cucc van benne??? - SOK!
A Red Bull szárnyakat ad...., de hova?- a túlvilágra?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!