Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi energiaitalt kell...

Mennyi energiaitalt kell innom, hogy ne legyen már hatása?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy már annyit ivott életében, hogy semmi hatással nincsen rá. Pontosan nem tudom megmondani én mennyit szoktam, van amikor 2 hétig egyáltalán nem, máskor heti 2-3 esetleg 4. Légyszi ne azt írjátok, hogy mennyire egészségtelen meg egyek/igyak helyette mást.
2014. júl. 31. 19:14
 1/3 anonim válasza:
100%
Azt nem mesélte a kedves ismerősöd, hogy közben esetleg a kórházban kötött ki egy párszor?
2014. júl. 31. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2 elég hozzá szerintem,de eléghosszú ideig.
2014. júl. 31. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Napi egyet-kettőt lassan egy éve mindennap iszom. Van hogy hármat, egyszer kétszer többet is (buliban, stb.). Kb már semmit nem érzek, viszont ha hármat vagy attól többet iszom, délután le kell feküdnöm aludni, hihetetlen mód fáradtnak érzem magam.
2014. aug. 4. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!