Ti is híztatok az ünnepek alatt?
Karácsony előtt még 70 kg voltam 180 cm mellett de most év elejére 76 kilóra híztam. Gondolom ez 3 dolog miatt van:
1. Mivek szunet volt nem sokat mozogtam, otthon voltam
2. Nagyon skkat ettem, ilyenkor anyám sok jót süt főz
3. És van az embernek egy védelmi reakcioja a hideg ellen, hogy tesz magara zsirt
A második kérdésem az lenne, hogy ezt a pár kilót le tudnám adni az évszak végére ha vissza szorítom a tésztákat, édességeket és pékárukat az étrendembol? (Emellett szoktam napi 4km-t gyalogolni, a futás nem megy a boka ficamom kiatt)
A fogyás sikerülhet nekem is tavaly tavasszal indult be nagyon a fogyás pedig télen is edzettem rendesen. A futás mellett végezz valami erősítő edzést is.
Nekem most az ünnepek alatt 3 kiló szaladt fel ez nem olyan sok mert átlag 5 kiló szokott feljönni.
Szerintem simán
De ha a szünet előtti taplálkozársa térsz csak vissza, akkor is le tudsz fogyni, max nem olyan gyorsan
Ez mekkora troll pontozási kérdés már!
Az emberek őszintén írtak valamit és lepontozzátok.
Ennyire sült agyúak vannak itt, hogy nem képesek felfogni, hogy minden ember más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!