Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti is híztatok az ünnepek alatt?

Ti is híztatok az ünnepek alatt?

Figyelt kérdés

Karácsony előtt még 70 kg voltam 180 cm mellett de most év elejére 76 kilóra híztam. Gondolom ez 3 dolog miatt van:

1. Mivek szunet volt nem sokat mozogtam, otthon voltam

2. Nagyon skkat ettem, ilyenkor anyám sok jót süt főz

3. És van az embernek egy védelmi reakcioja a hideg ellen, hogy tesz magara zsirt

A második kérdésem az lenne, hogy ezt a pár kilót le tudnám adni az évszak végére ha vissza szorítom a tésztákat, édességeket és pékárukat az étrendembol? (Emellett szoktam napi 4km-t gyalogolni, a futás nem megy a boka ficamom kiatt)

2015. jan. 4. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

A fogyás sikerülhet nekem is tavaly tavasszal indult be nagyon a fogyás pedig télen is edzettem rendesen. A futás mellett végezz valami erősítő edzést is.

Nekem most az ünnepek alatt 3 kiló szaladt fel ez nem olyan sok mert átlag 5 kiló szokott feljönni.

2015. jan. 4. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Fogytam vagy 4 kilot egy karacsonyra osszeszedett virusos hasmenes/hanyas komboval. Egyebkent sem torvenyszeru meghzni, mindossze nem kell unalombol nasizgatni, meg az unnepi vacsoran haromszor annyit zabalni...
2015. jan. 4. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem simán

De ha a szünet előtti taplálkozársa térsz csak vissza, akkor is le tudsz fogyni, max nem olyan gyorsan

2015. jan. 4. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Kevés mozgás, sok kaja, sok pia, sok finomság, jó ízűen falatozó társaság, szóval 6 kg plusz van dec 20 óta. De tavaszig ez könnyen lemegy. Sőt novemberhez képest ez mínuszban van (-;
2015. jan. 4. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Én fogytam, mert eleve vékony alkat vagyok, de még beteg is voltam és így étvágytalan pár napig.
2015. jan. 4. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Azért, mert ünnep volt, nem ettem többet, mint máskor. Amúgy folyamatosan fogyok, de nem is fogyózom. Bár ez már más téma lenne.
2015. jan. 4. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

Ez mekkora troll pontozási kérdés már!

Az emberek őszintén írtak valamit és lepontozzátok.

Ennyire sült agyúak vannak itt, hogy nem képesek felfogni, hogy minden ember más?

2015. jan. 5. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!