Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen sajt finom magában és...

TappancsMancs kérdése:

Milyen sajt finom magában és melyikek nem?

Figyelt kérdés
Most az olcsóbbak közül érdekelne választás.

#sajt #sajt magában
2014. dec. 28. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a trappistaféléken a legtöbb sajt finom.

A gouda, edámi, tilister, stb. nem éppen drágák, de tényleg finomak. Kékpenészes vagy fehérpenészes sajtokat is lehet kapni jó áron, azok is jók.

2014. dec. 28. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegyik, kivéve a növényi pizzafeltétek, mint pl a csízió...de az nem is igazi sajt.
2014. dec. 28. 14:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ettem mostanában magában és ízletes ha csak harapna valamit az ember. A gouda az tényleg jó magában ezt most ettem.
2014. dec. 28. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is most kezdek rákapni, bár a kék meg penészes az nem nekem való. A CBA-ban van olyan füstöltsajt ami úgy néz ki mint egy óriási virsli, a 10-15 dekás darab meg kerek és pár centi vastag, valami feketeerdei vagy milyen névre hallgat, az most nagyon bejön (de a Karaván is hasonló). Illetve ha szereted a fűszereket, nagyobb üzletben (Tesco, Auchan, Interspar) van piros pestos Gouda, ez kicsit drágább, de igen jó, oregánós-bazsalikomos ízvilágú.
2014. dec. 28. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyban függ az egyéni ízléstől, én nagyon szeretem magában a mozzarella és parenyica sajtokat eszegetni, míg a kéksajtot, camambert sajtot ha fizetnének sem bírnám magában enni. Pedig a férjemnek ez utóbbi kettő a nagy kedvence bármiféle körítés nélkül.
2014. dec. 29. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Imádom a sajtokat, bármikor tudok enni belőle, akár nassolásképpen is.

A trappistát már rég kerülöm, annyira leromlott a minősége, az ára megy csak megy felfelé.

Az ementáli típusokat keresem, a nagylyukú is finom, esetleg a gauda még.

De nagyon szeretem a kékpenészes, és a camambert sajtokat is.

Figyelem az akciókat és többnyire akkor veszek, és sajnos nem a 6 ezer forintosokból, mert az már nem fér bele a büdzsémbe :=)

2014. dec. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!