Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Más sem érti hogy miért van...

Más sem érti hogy miért van úgy mindenki oda-vissza a nutellától? Annyira azért nem finom.

Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én mondjuk azt nem értem, hogy az oreoért miért van mindenki odáig. én is szeretem, de semmi extra.
2014. dec. 25. 02:02
 12/15 A kérdező kommentje:
És tényleg, az Oreo a másik ilyen. Mondjuk azt én szeretem, de rohadt drága.
2014. dec. 25. 02:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Már az ókori rómaiak megaszoták:

"De gustibus non est dispotandum!", ami valahogy igy hangzik a mi nyelvünkön: "Az izlés nem képezi vita tárgyát!".Van, aki a rántott májat nem eszi és rajong a pacalért - és forditva.

Aki egyiket sem szereti, nem is érti, hogyan lehet megenni bármelyiket is!

2014. dec. 25. 06:05
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Mi az az oreo?
2014. dec. 25. 06:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ahogy a Dakoták mondják, Niká sze peri menó!

Azaz: A mogyorókrém finom!

A mogyorókrémet a legtöbb ember szereti, emlékszem gyerekkoromban volt olyan kiszerelésben, mint a mini dzsem.

Volt mogyorókrém, is, meg diókrém is.

Mindkettő istenkirály volt, pláne gyerekként egy ilyen nyalánkság űberelhetetlen volt.

Talán a kis kiszerelés miatt is, mert mindig csak 1-2-t kaptunk , így nagyobb értéke volt. :)

Nem tudom már a márkáját.

Aztán jött a nutella, ami úgy robbant be mint márka, mint a láncfűrészeknél a Stihl.

Szóval nem hiszem, hogy a márka utánozhatatlan, maga a mogyorókrém az ami q.va finom. :)

2014. dec. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!