Finom lenne-e? Ha ecetes lébe burgonyát raknék el!
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 17:21
1/6 anonim válasza:
Azt gyanítom, hogy ha finom lenne akkor ez egy gyakran készített savanyúság lenne.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy igen. Egy próbát megér... Majd tudass az eredményről!
3/6 anonim válasza:
Finomnak lehet, hogy finom lenne, de mi a jó fenének. mindig lehet kapni krumplit és ecetet is, így krumplisalátát bármikor lehet frisset gyártani, és szerintem finomabbat.
Amúgy a krumpli talán még ecetes közegben is előbb-utóbb erjedni kezd, szóval kétes a kimenetele.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát azt hittem csinált már valaki ilyet! De ahogy olvasom a válaszokat ha eltalálom az ízvilágot a fűszerezést akkor új magyar termék gyártásába kezdhetek! Még lehet a pick szaláminál is keresettebb lesz az ecetes krumplim! :D
Minden esetre ameddig azt nem hallom hogy létezik nem próbálom ki mert lehet életre kell aztán magyarázkodhatok a hadseregnek! :D
Szódabikarbombázzák! :D
2014. dec. 2. 21:28
5/6 anonim válasza:
Az uborkát, paprikát azért tették el eleink savanyúságként, mert máshogy nem tudták volna tartósítani. A krumpli - ahogy előttem is írták -, eláll savanyítás nélkül is, ezért nem szokás ecetes krumplit eltenni.
6/6 anonim válasza:
Van egy rossz hírem: már rég kitalálták, krumplisalátának hívják, csak tesznek hozzá hagymát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!