1/1 anonim válasza:
Fel kell vágni apróbb darabokra én 4 mm vékony és 5-8 cm hosszú darabokra szoktam. Aztán be kell áztatni, hogy kijöjjön belőle a a kellemetlen olaj és keserű íz. Egy héten át napi 3-4 szer cserélem rajta a vizet. Majd kevés vajon cukrot karamellizálok lassú tűzön és beleforgatom a narancsokat, amíg elkezd átüvegesedni. Ilyenkor kiveszem és deszkára teszem, amíg megkeményedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!