A marha-, bárányszívet nem szokták fogyasztani?
Figyelt kérdés
Egy húsokkal foglalkozó weboldal árlistáját néztem meg és árultak csirke- , liba- , pulyka- , sertésszívet, de a marhának és báránynak csak a máját (meg persze a húsát).
Miért van ez? Nem jó ízű a szívük? Nem szokták fogyasztani az emberek?
KöszönöM!
2014. dec. 16. 22:19
1/4 anonim válasza:
Szokták árulni, nagyon finom levest, pörköltet lehet belőle készíteni. Rengeteg recept található hozzá a neten. De MO-on nem annyira elterjedt, azért olyan ritka.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ment a zöld kéz
2014. dec. 17. 20:27
3/4 anonim válasza:
A marhaszív végtelenül kemény, nem éri meg az órákig való főzést, nem ad annyi gasztronómiai élvezetet.
A a bárány pedig valóban nagyon ritka, így nem is jellemző MO.-on bárányszív fogyasztás, csak úgy önmagában. persze, ha vágnak bárányt, akkor a belsőségeit felhasználják, pl savanyú bárányragu levesnek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 18. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!