Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a zabkása és a zabkorba?

Mi a zabkása és a zabkorba?

Figyelt kérdés
mi a különbség a kettő között?
2014. nov. 26. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Zabkasa zaboehelybol keszul otthon ha osszefozod a zabpelyhet tejjel vagy vízzel esetleg aztatod estére.

Zabkorpa boltban kapható amelyet tehetsz sutikbe, joghurtba, igazabol semleges ízű.

2014. nov. 26. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Lovaknak való kaja.
2014. nov. 26. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Zabkását szoktak zabkorpából is főzni, nemcsak zabpehelyből. Lényeg, akár egyikből, akár másikból is, de valami "ütős" ízesítés kell bele ahhoz, hogy valamennyire élvezhető kaja legyen belőle.
2014. nov. 26. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a zapkorpát inkább csak joghurtba vagy müzlihez keverve eszem. Zabkását zabpehelyből főzök, és én szeretem simán édesítőszerrel is, számomra nincs ehetetlen íze. De természetesen ízesíteni is szoktam, csak a fantáziánkra van bízva, a lehetőségek tárháza végtelen. Lehet bele tenni idénygymülölcsöt, csokoládét, kakaóport, kókuszt, aszalt gyümölcsöket, magvakat, nutellát, mogyoróvajat, kókusztejet, mézet, fehérjeport, lekvárt, fűszereket, reszelt citrushéjakat, stb. Szerintem kb. bármit. Én már sós zabkása recepteket is láttam, de még nem próbáltam. Ezekbe mehetnek zöldségek, sajtok, tojás, szintén fűszerek, stb.
2014. nov. 28. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!