Ti melyiket rendelnétek?
a) 2 db 32 cm-es pizza + desszert= 2700 Ft
b) 1 db 52 cm-es pizza + desszert= 2590 Ft
3 főnek kellene, de nem igazán tudom melyik érné meg jobban úgy minden szempontból...szerintetek? :D köszi a váalaszokat!
Az a, variáció mindég jobb, mert ott eleve két féle a választék. Aztán amig az eggyik fogy a másik maradhat melegen becsomagolva. Hát, még ha leis takarod addig valami vastagabb textille.
A b, visszont rögtön kezd hülni és mire végére érnek az már kihült.
Én az 52cm-set rendelném ha hasonló az ízlésetek, mert területre nagyobb (az egyik válaszoló kicsit benézte, hogy a két 32-es nagyobb)
Viszont, ha nem egyezik meg teljesen az ízlésetek, vagy több félét is meg szeretnétek kóstolni, akkor a két 32cm-eset rendeld:)
6-os válaszoló, az nem úgy van, hogy a 2 db 32 cm-es az együtt már 64 centi, területet kell számolni, hogy megnézzük melyik éri meg jobban.
Kör területe: r^2*pi
32 cm-es pizza sugara (r) = 16 cm
területe: 16^2*3.14= 804 cm2
És ebből kettő van, szóval 2*804= 1608 cm2
52 cm-es pizza sugara 26 cm
területe 26^2*3.14=2123 cm2
Szóval az 52 cm-es jobban megéri, mert az 1.32-szerese a másiknak.
Ettől függetlenül én a 2 kisebbet venném, mert akkor 2 féle közül lehet választani, bár igaz, ez még drágább is..
A nagyobb éri meg jobban, három főnek bőven elég.
Mi úgy szoktuk rendelni, hogy négyféle feltéttel kérjük. DP-nél pl lehet így kérni, persze a meglévő választékból.
Nagyobbat venném, mert az több és olcsóbb, és kevesebb a széle, amit én nem szeretek.
Jobb helyeken pedig lehet kérni, hogy a felén ilyen - felén olyan feltét legyen. (oké, ha vegetáriánusok vannak a csoportban, akkor természetesen ez a lehetőség nem játszik, akkor csak a 2 kicsi mehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!