Kibontsam, használjam, kidobjam, vagy visszavigyem a boltba? Egykilós fűszerpaprika szakadt zacskója cellux-szal visszaragasztva?
Tegnap vettem, most vettem észre, blokk nincs meg, negyedannyi volt, mint a kiscsomagos, a visszaragasztott résznél 2-3 centis egyenes vágás látszik, mintha késsel vágták volna ki, vagy megsérült, a vágott résznél kicsit kijött a por, ezért látszik a cellux alatt.
(kisebb élelmiszerlánc nagyvárosi boltja, nem sajátmárkás termék, amúgy minőségi termékek a boltban, import paprika)
EZt már nem tudod visszavinni.
Nézz körül a boltban legközelebb, ha arra jársz, és akkor szólj, ha valami nem stimmel ott.
a visszavitelt én is emiatt gondoltam esélytelennek.
amúgy sok volt belőle, nem azért volt olcsó, ugyanannyi volt, mint a többi ugyanilyen, csak a kis csomagos magyarhoz képest volt olcsóbb.
Amikor az árát nézted, nem volt feltünő a 75%-os engedmény?
Figyelembe kell venni a régi jó angol mondást: "Nem vagyok olyan gazdag, hogy olcsó holmit megvehessek!"
.
Bármennyire is hiányozna az összeg és a paprika, én nem vinném vissza, mert
- nem csaptak be, mivel feltünően olcsóbb volt;
- nem az ő ajánlásuk, hanem a te figyelmetlenséged eredménye.
.
Lenyelném veszteségként, tanulópénzként a figyelmetlenség ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!