Találtam a hűtőben egy főtt tojást, megettem. Aztán derült ki, hogy 3 hetes :D Reggelig megmaradok, vagy hívjunk papot?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 23:23
1/7 anonim válasza:
:D
Szerintem túl fogod élni. Érezted volna, ha rossz.
2/7 anonim válasza:
Hivjatok papot aki ecseteli neked a mohoság bünét!
3/7 anonim válasza:
Papot korábban kellett volna hívni és
- vagy vele megetetni próbaképp;
- vagy csak felét megetetni vele, a másik felét te, ha baj történik, akkor biztos pappal temetnek.
.
Ne mondhasd, hogy konkrét kérdésedre nem válaszolok,
- ha olvasod válaszom, az éjszakát túlélted!
4/7 anonim válasza:
Most már ne idegeskedj. A főzött tojás amúgy meglepően hosszú ideig eltartható. De ha megromlik, borzasztó szaga van, nem bírtad volna megenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Jelentem, túléltem :D
Nem volt sem szaga, sem rossz íze. Csak nehogy napközben csináljon nekem hasmenést, mert ezer dolgom van :D
2014. okt. 23. 09:33
6/7 anonim válasza:
Azóta minimum hascsikarást kellene érezned!
Ha ez megnyugtat, készíts egy csésze kamilla-teát, hagyd kihúlni, citromozd be kellemes savanykásra, és idd meg. Átmossa a beleket, gyomrot... érezni fogod, ha még kívánod, lehet több csészével is elfőzni előre!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem volt hascsikarás sem :)
Köszi a tea-tippet ;)
2014. okt. 23. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!