Melyik paprikában van a legtöbb C vitanmmin? Édes, Fűszer, Csípős!
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 19:08
1/2 anonim válasza:
Minél zöldebb, annál több.
Ilyen értelemben a zöld, csípősben.
Csakhogy abból töredékét se tudod megenni, mint az édesből.
Mondjuk van sötétzöld vastaghúsú édesben is , az lehet a legjobb választás.
Meg amúgy ha természetes c-vitamin kell, akkor hordóskáposzta. Tele van rengetegféle antioxidánssal, nyers élelmi rosttal. Biológiai szempontból egy csoda az az étel. :)
2/2 anonim válasza:
"a zöld, csípősben.
Csakhogy abból töredékét se tudod megenni, mint az édesből"
A magad nevében beszélj kérlek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!