Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Jó a tejszeletem?

Jó a tejszeletem?

Figyelt kérdés
Egy hete beraktam a szekrényembe 3 darabot és azóta nem nyúltam hozzá. Sajnos a szekrény nem hűtőszekrény volt úgyhogy nem tudom hogy jó-e. A szaga meg az íze alapján jónak tűnik. Mi alapján tudom hogy romlott-e?

2014. okt. 4. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
azt már ne edd meg...
2014. okt. 4. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nyugodtan megeheted, vagy add nekem :D
2014. okt. 4. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

1. biztosan romlott

2. tudni onnan fogod, ha nem hiszed el, hogy megeszed, utána

a, egész éjjel ülsz a WC-n

b, egész éjjel a hasadat fogva fetregsz

2014. okt. 4. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Először szagold meg, ha nem tűnik fel semmi, egy pici darabot kóstolj meg, ha nem érzed hogy savanykás, vagy hogy másabb az íze a kelleténél akkor nyugodtan megeheted.

Én jártam már úgy hogy vettem egyet valamelyik reggel és betettem az autómba amit el is felejtettem, mert utána 1 hétig csak a céges autót használtam, mert én munkán kívül azzal járok boltba hazafelé, stb.... így arra az időre a cégest használom és a sajátom a garázsban marad hétvégéig, mivel a barátnőm sem használta azon a héten így tényleg el lett felejtve és 1 hét után vettem észre hogy hoppá ott maradt a kocsiban, akkor ugye ki akartam dobni, de mondta a barátnőm hogy kóstoljam meg előtte, aztán döntsem el mi legyen, végül betoltam az egészet, semmi mellékíze, vagy más íze nem volt, utóízt sem éreztem, és bajom sem lett tőle, pedig elég érzékeny gyomrom van, főleg ha lejárt tejterméket fogyasztok el, vagy olyat ami már több napos de mások számára még ehető, akkor is, de semmi bajom nem lett tőle.

2014. okt. 4. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
Megeheted, tele van tartósító szerekkel.
2014. okt. 5. 04:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!